products

Σκόνης απόδειξης γρατσουνιών αντίστασης αντιθαμβωτικό ταινιών της PET πλάτος 1.524m ταινιών ομίχλης ταινιών αντι για τα γυαλιά για τη χρήση καθρεφτών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: YAHEA
Πιστοποίηση: As You Required
Αριθμό μοντέλου: Yh-AF100
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σκληρό χαρτοκιβώτιο: 158*14*12cm
Χρόνος παράδοσης: 5-8 Εργάσιμες Ημέρες
Όροι πληρωμής: διαπραγμάτευση, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 ρόλοι το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: διαφανής Μέγεθος: Προσαρμογή
Υλικό: Κατοικίδιο ζώο Πάχος ταινιών (um): 100
Πάχος επιστρώματος (um): 10 Πλάτος ταινιών (χιλ.): 1524
Υψηλό φως:

anti fog mirror film

,

rear view mirror film


Περιγραφή προϊόντων

Εισαγωγή

Η κατά της ομίχλης ταινία είναι ντυμένο ειδικό υδρόφιλο πολυμερές σώμα που έχει την ιδιοκτησία αντίστασης γρατσουνιών. Κανονικά εμπορική πόρτα ψυκτήρων, αυτοκίνητες ταινίες παραθύρων, καθρέφτης λουτρών, αθλητισμός & στρατιωτικό γείσο, αρχιτεκτονική τοποθέτηση υαλοπινάκων, με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ενέργειας - αποταμίευση για τον ψυκτήρα, την κατά της ομίχλης ιδιοκτησία, την ιδιοκτησία αντίστασης γρατσουνιών, την άριστη χημική αντίσταση για την ακετόνη, MEK, οινόπνευμα, το τολουόλιο)

Σκόνης απόδειξης γρατσουνιών αντίστασης αντιθαμβωτικό ταινιών της PET πλάτος 1.524m ταινιών ομίχλης ταινιών αντι για τα γυαλιά για τη χρήση καθρεφτών 0     Σκόνης απόδειξης γρατσουνιών αντίστασης αντιθαμβωτικό ταινιών της PET πλάτος 1.524m ταινιών ομίχλης ταινιών αντι για τα γυαλιά για τη χρήση καθρεφτών 1

Παράμετρος

Ταινία παραγωγής Κατά της ομίχλης
Πάχος ταινιών (um) 100
Πάχος επιστρώματος (um) 10
Πλάτος ταινιών (χιλ.) 1524
Προσκόλληση 100
Σκληρότητα 2H
VLT (%) 90
Αντι ιδιοκτησία ομίχλης Πέρασμα
Διάρκεια γρατσουνιών (ελαφριά ομίχλη %) 7.6

 

Τεχνικός

Σαφήνεια: Η κατά της ομίχλης ταινία είναι εξαιρετικά σαφής. Ενώ το όριο προδιαγραφών είναι ελαφριά ομίχλη 1%, οι πραγματικές τιμές είναι συνήθως λιγότερο από 0,5%. Συχνά το επίστρωμα θα συμπληρώσει τις λεπτές γρατσουνιές και θα βελτιώσει πραγματικά τη σαφήνεια των φορμαρισμένων μερών.

Αντίσταση γρατσουνιών: Να τρίψει ελαφριά με το μαλλί χάλυβα #0000 θα αφήσει μόνο μερικές ελαφριές γρατσουνιές στην κατά της ομίχλης επιφάνεια. Περιστασιακά, οι λεπτές γρατσουνιές θα εμφανιστούν αλλά θα θεραπεύσουν όταν θερμαίνονται ελαφρώς ή όταν, ή μετά από υγραίνονται απλά

να αντιπροσωπεύσει στη θερμοκρασία δωματίου 15 λεπτά σε 30 λεπτά.

Χημική αντίσταση: Οι κατά της ομίχλης ταινίες είναι απρόσβλητες από τη συνοπτική έκθεση σε: Το επίστρωμα προστατεύει επίσης τα ευαίσθητα πλαστικά από τη διαλυτική επίθεση, αλλά μπορεί να διαπεραστεί από τους διαλυτικούς ατμούς με τον καιρό. Η ακετόνη, MEK, οι εστέρες gylcol και το τολουόλιο θα βλάψουν την κατά της ομίχλης ταινία εάν ο χρόνος έκθεσης παρατείνεται.

Να ξεπεράσει: Το κατά της ομίχλης επίστρωμα δεν ραγίζει, δεν ξεφλουδίζει ή αποχρωματίζει από την έκθεση στο φως του ήλιου. Το επίστρωμα, εντούτοις απορροφά αρκετό UV φως για να προστατεύσει τα ευαίσθητα πλαστικά από το κιτρίνισμα.

Συντήρηση και προσοχή: Τα κατά της ομίχλης επιστρώματα θα ξεπεράσουν συνήθως το ντυμένο στοιχείο. Η αντίσταση στους καθαρίζοντας διαλύτες και τα απορρυπαντικά είναι άριστη. Ενώ το λίπος και τα πετρέλαια θα μολύνουν την επιφάνεια και θα εξασθενίσουν την κατά της ομίχλης αποτελεσματικότητα, αυτοί μπορούν να αφαιρεθούν με ένα ισχυρό τέμνον απορρυπαντικό λιπών όπως τοπ Job® ή ο τύπος 409®. Συμβουλευθείτε το υλικό φύλλο στοιχείων ασφάλειας για τις περαιτέρω διαχειριζόμενες προφυλάξεις.

Τοπ Job® είναι ένα Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα του κοσμήτορα και της επιχείρησης τυχερού παιχνιδιού

Το Fantastik® είναι ένα Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της Α.Ε. προϊόντων Morton Νόργουιτς.

Ο τύπος 409® είναι ένα Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της εταιρίας Clorox

Σκωτσέζικο Brite® είναι ένα Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της εταιρίας της 3M

 

Οδηγίες εγκατάστασης για τις κατά της ομίχλης ταινίες

Μια αντιπροσωπευτική εγκατάσταση αυτού του υλικού μπορεί να υπάρξει χρησιμοποιώντας μια αραιή λύση σαπουνιών όπως σημειώνεται κατωτέρω. Εντούτοις, παρακαλώ σημειώστε ότι η κόλλα σχεδιάζεται για να χρησιμοποιηθεί ΞΗΡΟΣ με μια μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα ρόλων πίεσης.

Η ταινία πρέπει να κοπεί στη μορφή πριν από την εγκατάσταση. Μην προσπαθήστε να τοποθετήσετε σε στρώματα πέρα από τις λοξοτμήσεις. Αφήστε το 1/8» (3mm) μεταξύ της άκρης ταινιών και του πλαισίου. Το γυαλί ή η πλαστική επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρό, ομαλό, και χωρίς σκόνη. Μια λεπίδα ξυραφιών θα αφαιρέσει το ξένο θέμα. Ελαστικό μάκτρο και νερό χρήσης για να αφαιρέσει την ίνα στον τελικό καθαρισμό.

1. Γυαλί ψεκασμού ή πλαστική επιφάνεια με το βρέχοντας πράκτορα (αραιή λύση σαπουνιών). Να είστε βέβαιος ότι η επιφάνεια είναι υγρή όταν εφαρμόζεται η ταινία στο γυαλί.

2. Κατόπιν χωρίστε και απορρίψτε το σκάφος της γραμμής απελευθέρωσης (η λεπτύτερη ταινία) Για να χωρίσει, μπορεί να είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί η ταινία σελοφάν και στις δύο πλευρές σε μια ενιαία γωνία και ένα τράβηγμα χώρια. Η κόλλα μπορεί να εμφανιστεί νεφελώδης όταν εκτίθεται. Η σαφήνεια θα επιστρέψει όταν εγκαθίσταται. Για να αφαιρέσετε το σκάφος της γραμμής απελευθέρωσης από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ταινίας, τοποθετήστε σε μια βρεγμένη επιφάνεια, με την κατά της ομίχλης πλευρά κάτω. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να γδύσει το σκάφος της γραμμής απελευθέρωσης χωρίς να ζαρώσει την ταινία. Η βοήθεια ενός δεύτερου προσώπου μπορεί να είναι χρήσιμη.

3. Λεπτομερώς υγρή εκτεθειμένη κόλλα με το βρέχοντας πράκτορα.

4. Εφαρμόστε την ταινία στο υγρό γυαλί ή το πλαστικό.

5. Πρίν χρησιμοποιεί το ελαστικό μάκτρο, ψεκάστε την επιφάνεια ταινιών με το βρέχοντας πράκτορα. Αυτό θα επιτρέψει στο ελαστικό μάκτρο για να γλιστρήσει ευκολότερο και τη λειτουργία

καλύτερα. Επαν-υγρός ανάλογα με τις ανάγκες.

Ελαστικό μάκτρο χρήσης. Εφαρμόστε τη σταθερή πίεση από το κέντρο της ταινίας εξωτερικά στην άκρη. Να είστε βέβαιος ότι όλες οι τσέπες νερού αφαιρούνται από κάτω από την ταινία. Επιτρέψτε στην ταινία για να ξεράνετε ολονυκτίς ή περισσότερο. Εάν οι γαλακτώδεις κηλίδες βλέπουν, η ταινία δεν είναι ξηρά. Επιτρέψτε να ξεράνετε περαιτέρω. Μην προσπαθήστε να τακτοποιήσετε την ταινία μέχρι λεπτομερώς ξηρό. Κατόπιν χρησιμοποιήστε τη νέα, αιχμηρή λεπίδα ξυραφιών. Η επιφάνεια ταινιών μπορεί να καθαριστεί με την καθαρότερη και υγρή πετσέτα εγγράφου γυαλιού όποτε απαραίτητος. Μην χρησιμοποιήστε ποτέ τα λειαντικά μέσα καθαρισμού ή τα μαξιλάρια παραθύρων.

Για τις εγκαταστάσεις καθρεφτών λουτρών – κάθε τρεις μήνες ή τόσο καθαρός με ισχυρό degreaser κουζινών (ο κ. Clean, Fantastik, τύπος 409) για να αφαιρέσει τη συγκέντρωση των οικιακών πετρελαίων που εγκαθιστούν στην επιφάνεια ταινιών. Για να αφαιρέσετε την ταινία, γλιστρήστε μια λεπίδα ξυραφιών κάτω από τη μια γωνία και φλούδα αργά. Εάν τα ίχνη κόλλας παραμένουν, αφαιρέστε με το θερμό νερό ή τρίψιμο του οινοπνεύματος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
katarina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615261166707