products

Διαφανής ταινία 95mm ομίχλης αυτοκινήτων αντι * αδιάβροχος ισχυρός υδροφοβικός μεγέθους 150mm για το Drive ασφάλειας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: YAHEA
Πιστοποίηση: As You Required
Αριθμό μοντέλου: Yh-AF100
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σκληρό χαρτοκιβώτιο: 158*14*12cm
Χρόνος παράδοσης: 5-8 Εργάσιμες Ημέρες
Όροι πληρωμής: διαπραγμάτευση, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 ρόλοι το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: διαφανής Μέγεθος: Προσαρμογή
Υλικό: Κατοικίδιο ζώο Πάχος ταινιών (um): 100
Πάχος επιστρώματος (um): 10 Πλάτος ταινιών (χιλ.): 1524
Υψηλό φως:

anti fog mirror film

,

anti fog pet film


Περιγραφή προϊόντων

Εισαγωγή

Η μεμβράνη κατά της ομίχλης είναι επικαλυμμένη με ειδικό υδρόφιλο πολυμερές που έχει ιδιότητες αντοχής στις γρατζουνιές. Κανονικά Εμπορική πόρτα κατάψυξης, Αυτοκίνητο παράθυρο ταινίες, Μπάνιο καθρέφτη, αθλητικό & στρατιωτικό γείσο, αρχιτεκτονικά τζάμια, με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας για κατάψυξη, Anti-ομίχλη ιδιοκτησίας, ιδιοκτησία αντοχή σε γρατσουνιά, εξαιρετική χημική αντίσταση για Ακετόνη, MEK, αλκοόλ,

Παράμετρος

Παραγωγή ταινιών Αντιθαμπωτικό
Πάχος ταινίας (um) 100
Πάχος επίστρωσης (um) 10
Πλάτος ταινίας (mm) 1524
Προσκόλληση 100
Σκληρότητα
VLT (%) 90
Αντικατοπτρισμός ιδιοκτησίας Πέρασμα
Ανθεκτικότητα μηδέν (% Haze) 7.6

Τεχνικός

Σαφήνεια : Η ταινία κατά της ομίχλης είναι εξαιρετικά καθαρή. Ενώ το όριο προδιαγραφών είναι 1% θολότητα, οι πραγματικές τιμές είναι συνήθως μικρότερες από 0,5%. Συχνά η επίστρωση θα γεμίσει τις λεπτές γρατζουνιές και θα βελτιώσει την καθαρότητα των χυτευμένων εξαρτημάτων.

Αντοχή σε γρατζουνιά : Το τρίψιμο ελαφρώς με χαλύβδινο χαλινό # 0000 θα αφήσει μόνο λίγες γρατζουνιές στην επιφάνεια αντι-ομίχλης. Περιστασιακά, θα εμφανιστούν λεπτές γρατζουνιές, αλλά θα θεραπευθούν όταν θερμαίνονται ελαφρώς ή όταν υγρανθούν ή απλά

στέκεται σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά. έως 30 λεπτά.

Χημική Αντοχή: Τα φιλμ Anti-FOG δεν επηρεάζονται από σύντομη έκθεση σε: Η επίστρωση προστατεύει επίσης ευαίσθητα πλαστικά από επίθεση διαλυτών, αλλά μπορεί να διαπεράσει με ατμούς διαλύτη με την πάροδο του χρόνου. Η ακετόνη, η ΜΕΚ, οι εστέρες γλυκόλης και το τολουόλιο θα βλάψουν την ταινία Anti-FOG αν επεκταθεί ο χρόνος έκθεσης.

Ζέσταμα: Η επίστρωση Anti-FOG δεν σκίζει, αποκολλάται ή αποχρωματίζεται από την έκθεση στο ηλιακό φως. Η επικάλυψη όμως δεν απορροφά αρκετά φως UV για να προστατεύσει τα ευαίσθητα πλαστικά από το κιτρίνισμα.

Συντήρηση και φροντίδα: Οι επικαλύψεις αντι-FOG συνήθως θα ξεπερνούν το επιχρισμένο αντικείμενο. Η αντοχή στον καθαρισμό των διαλυτών και των απορρυπαντικών είναι εξαιρετική. Ενώ λίπη και έλαια θα μολύνουν την επιφάνεια και θα μειώσουν την αποτελεσματικότητα κατά της ομίχλης, αυτά μπορούν να αφαιρεθούν με ένα ισχυρό απορρυπαντικό κοπής λίπους όπως το Top Job® ή το Formula 409®. Συμβουλευτείτε το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Υλικού για περαιτέρω προφυλάξεις χειρισμού.

Το Top Job® είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Proctor and Gamble Company

Το Fantastik® είναι σήμα κατατεθέν της Morton Norwich Products Inc.

Το Formula 409® είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Clorox Corporation

Το Scotch Brite® είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της 3Μ Corporation

Οδηγίες εγκατάστασης για ταινίες Anti-FOG

Μία αντιπροσωπευτική εγκατάσταση αυτού του υλικού μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί με διάλυμα αραιού σαπουνιού όπως σημειώνεται παρακάτω. Ωστόσο, σημειώστε ότι η κόλλα έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί DRY με μηχανή πλαστικοποίησης με ρολό πίεσης.

Η ταινία πρέπει να κοπεί σε σχήμα πριν από την εγκατάσταση. Μην προσπαθήσετε να στρίψετε πάνω από τις λοξοτμήσεις. Αφήστε το άκρο του φιλμ 1/8 "(3mm) από το πλαίσιο. Η επιφάνεια από γυαλί ή πλαστικό πρέπει να είναι καθαρή, λεία και χωρίς σκόνη. Μια λεπίδα ξυραφιού θα αφαιρέσει τα εμπλεκόμενα ξένα σώματα. Χρησιμοποιήστε λασκάκι και νερό για να αφαιρέσετε το χνούδι στον τελικό καθαρισμό.

1. Γυαλί ψεκασμού ή πλαστική επιφάνεια με παράγοντα διαβροχής (διάλυμα αραιωμένου σαπουνιού). Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι βρεγμένη όταν εφαρμόζεται φιλμ σε γυαλί.

2. Στη συνέχεια, ξεχωρίστε και απορρίψτε την επένδυση απελευθέρωσης (το λεπτότερο φιλμ) Για να διαχωρίσετε, ίσως είναι χρήσιμο να εφαρμόσετε κασέτα σελοφάν σε αμφότερες τις πλευρές σε μία μόνο γωνία και να απομακρυνθείτε. Η κόλλα ενδέχεται να εμφανιστεί θολό όταν εκτεθεί. Η καθαρότητα θα επιστρέψει όταν εγκατασταθεί. Για να αφαιρέσετε την επένδυση απελευθέρωσης από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι μεμβράνης, τοποθετήστε την πάνω σε μια βρεγμένη επιφάνεια, με την πλευρά αντίθετης ομίχλης προς τα κάτω. Αυτό θα σας επιτρέψει να απογυμνώσετε την επένδυση απελευθέρωσης χωρίς να χτυπήσετε το φιλμ. Η βοήθεια ενός δεύτερου ατόμου μπορεί να σας βοηθήσει.

3. Βυθίστε σχολαστικά την εκτεθειμένη κόλλα με παράγοντα διαβροχής.

4. Εφαρμόστε το φιλμ σε υγρό γυαλί ή πλαστικό.

5. Πριν χρησιμοποιήσετε τη σπάτουλα, την επιφάνεια του φίλτρου ψεκασμού με παράγοντα διαβροχής. Αυτό θα επιτρέψει την ευχερέστερη και πιο λειτουργική ολίσθηση του σκουπίσματος

καλύτερα. Ξαναβγάζετε όσο χρειάζεται.

Χρησιμοποιήστε λαστέξ. Εφαρμόστε σταθερή πίεση από το κέντρο του φιλμ προς τα έξω. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι θήκες νερού έχουν αφαιρεθεί από κάτω από την μεμβράνη. Αδειάστε την μεμβράνη για να στεγνώσει όλη τη νύχτα ή και περισσότερο. Εάν εμφανιστούν γαλακτώδη κηλίδες, το φιλμ δεν είναι στεγνό. Αφήστε να στεγνώσει περαιτέρω. Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε το φιλμ μέχρι να στεγνώσει τελείως. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη νέα λεπτή ξυριστική λεπίδα. Η επιφάνεια του φιλμ μπορεί να καθαριστεί με καθαριστικό γυαλιού και με υγρή πετσέτα χαρτιού όποτε είναι απαραίτητο. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε λειαντικά καθαριστικά παραθύρων ή τακάκια.

Για εγκαταστάσεις καθρέφτη μπάνιου - Καθαρίστε ανά τρίμηνο με ισχυρό απολιπαντικό κουζίνας (Mr. Clean, Fantastik, Formula 409) για να απομακρύνετε τη συσσώρευση οικιακών ελαίων που εγκαθίστανται πάνω στην επιφάνεια του φιλμ. Για να αφαιρέσετε το φιλμ, σύρετε μια λεπίδα ξυραφιού κάτω από μια γωνία και ξεφλουδίστε αργά. Αν παραμείνουν ίχνη συγκολλητικού, αφαιρέστε το με ζεστό νερό ή τρίψτε το αλκοόλ.

Στοιχεία επικοινωνίας
katarina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615261166707